Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefon
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Zatezanje čela i lica

Forehead and Facial Smoothing

Linije na čelu i licu predstavljaju najizraženije bore koje se javljaju kako starimo, i imaju najveći uticaj na naš izgled. Stresan život će dovesti do javljanja ovih linija ranije, kao i povećana izloženost sunčevoj svetlosti. Kod ljudi, nažalost, prvi utisak je često najbitniji – i ako imate duboke bore od mrštenja ili bore oko očiju, možete izgledati ljutito, umorno ili pod stresom sve vreme.

Ako imate glatku kožu bez bora, ljudima ćete izgledati pristupačnije i otvorenije. Na taj način ćete ostavljati snažniji, pozitivniji prvi utisak. Takav je slučaj svuda u svetu i u svim situacijama, bilo da je u pitanju posao, razgovor za posao ili sastanak. Vaše lice i njegove bore (ili njihov nedostatak) su od ključnog značaja za sliku koju prezentujete svetu. Ne dozvolite da ta slika bude loša!

Kako biste uklonili neželjenje linije i bore, koža čela i lica se moraju zategnuti. To se može postići ubrizgavanjem određenih hemikalija na prava mesta na licu, u pravim količinama. Taj postupak vrše doktor ili stručno lice, kako bi se izbegla mogućnost bilo kakvih komplikacija.

Doziranje injekcija koje su vam potrebne može da varira u zavisnosti od broja sesija kojima prisustvujete. Broj sesija potrebnih za zatezanje lica zavisi i od vaših fizičkih i ličnih potreba, kao i od preporuka doktora. Vaš doktor će obaviti niz testova pre nego što vam da preporuku, a testiranja će otkriti informacije o stresu, ishrani, zdravlju kože, i drugo. Ovo su sve veoma važni faktori koji se odnose na nastanak bora, i svaki od njih ima uticaja na vašu lepotu i izgled u određenim godinama. Nakon ovog postupka, gotovo sigurno će vam se popraviti samopouzdanje i bićete zadovoljniji svojim izgledom!