Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefon
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Uklanjanje dlaka ICE laserom

ICE Laser Hair Removal

Uklanjanje dlaka ICE laserom je relativno nova tehnologija. Moguće je obaviti uklanjanje dlaka ICE laserom tokom sva četiri godišnja doba. To je vodeća metoda za uklanjanje dlaka od 2014.

Šta jeIce Laser tehnologija?

Ice laser tehnologija najbezbolnija i najbrža metoda od svih tehnika laserskog uklanjanja dlaka. Utiče direktno na koren dlake pomoću lasera diode od 810 mm.

Pri tradicionalom laserskom uklanjanju dlake, koren dlake se spaljuje. Uklanjanjedlaka ICE laserom koristi iste principe, s tim što se pri tome zamrzava koren dlake nakon spaljivanja, na taj način pružajući bezbolno iskustvo.

Da li se može vršiti na bilo kom tipu kože?

Boja ili tip kože nemaju uticaja na tretman ICE laserima. Može se vršiti čak i na nedavno pocrneloj koži. Može se vršiti na bilo kome, bilo kada.

Da li boli?

Ne. Uz efekat zamrzavanja, potpuno je bezbolno.

Da li je moguće vršiti tretman na licu?

Da. Glavni razlog zašto konvencionalno lasersko uklanjanje dlaka ne funkcioniše kako treba na licu je taj što su dlake na licu veoma tanke i svetle. Ipak, ICE laseri su precizniji od konvencionalnih lasera; stoga, oni mogu doneti očekivane rezultate preciznije čak i na dlakama lica.

Ko ne može da primi tretman?

Trudnice, oboleli od raka i ljudi sa osetljivošću na svetlost ne mogu da vrše uklanjanje dlaka ICE laserom. Specijalisti će izvršiti neophodne provere i odrediti podrobnost za operaciju.

Da li postoji neki poseban vremenski period kada bi trebalo vršiti operaciju?

Pošto je ova tehnika uklanjanja dlaka potpuno bezbolna i bezopasna, ne postoje nikakva neželjena dejstva. To znači da možete izvršiti uklanjanje dlaka pomoću ICE lasera bilo kada, tokom bilo kog godišnjeg doba.

Koje su prednosti ove tehnologije?

Najveća prednost ove tehnologije je to što je bezbolna i nema neželjenih dejstava.Ova metoda se može primeniti na svakoga i veoma je ugodna. Ova tehnologija takođe štedi vreme jer se može obaviti za 30 do 45 minuta po sesiji. Može se vršiti za vreme svih godišnjih doba, čak i nakon sunčanja.

Nakon uklanjanja dlaka

Za razliku od konvencionalnog laserskog uklanjanja dlaka, epilacija ICE laserom ne zahteva poseban tretman nakon operacije. Odmah se možete vratiti svakodnevnom životu.