Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefon
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Primena Orenda biotehnike

Orenda Biotechnic Application

Šta je tretman primenom Orenda biotehnike?

Tretman primenom Orenda biotehnikeje posebna metoda namenjena ljudima koji imaju problema sa ekstremnim gubitkom kose.

Ovaj tretman se sastoji iz dva različita koraka. Glavni cilj je oživljavanje kose kako bi se podstakao brži rast i zdravija dlaka, dok se istovremeno obnavljaju izgubljeni delovi kose. Na ovaj način, ćelavljenje se može sprečiti i pre nego što je počelo. Pomoću ove metode, vaša kosa će rasti mnogo snažnija i finija. Prostim rečima, ovaj tretman se primenjuje ubrizgavanjem seruma pod kožu ispod kose. Potrebno je približno 8 sesija.

Otkriće tretmana Orenda biotehnikom

Ovaj tretman se najpre pojavio u In-Cosmetics Expo-uu Španiji, odmah nakon otkrića botaničke tehnike ekstrakcije biljnog ekstraktaMalus Domestica.

Ovaj biljni ekstrakt je bio prvi ekstrakt matičnih ćelija i pomogao je obnavljanje ćelija dlake kod osoba koje pate od gubitka kose.

Kakav je proces tretmana?

Tokom ovog tretmana, koža glave se izlaže ozonskoj pari kako bi se pripremila za serum. Zatim se otvaraju mikro kanali na koži pomoću mikro igala. Orenda serum se ubrizgava u ove mikro kanale i proces se tu završava. Na kraju tretmana ćete imati snažniji koren dlake.

Ima li nelagodnosti tokom tretmana?

Nakon ozonske pare, može biti neznatnog bola izazvanog mikro iglama kojima se kanališe koža ispod dlake. Ipak, ovaj bol je minimalan. Osim toga, tretman je bezbolan.

Ima li bilo kakvih neželjenih efekata?

Pošto je ovo biljni serum, ne, nema ih.

Ko može da koristi ovaj tretman?

Svako ko ima problem sa gubitkom ili slabljenjem kose može da se opredeli za ovaj tretman. Takođe je veoma koristan za stanja poput alopecije.

Uticaji na gubitak kose

Ovaj tretman može da vam pomogne da imate mnogo zdraviju i snažniju kosu pomoću jednostavnog biljnog seruma.

Nakon tretmana, vaša kosa će biti snažnija i finija.

Ovaj proces je takođe neophodno izvesti pod kontrolom specijaliste i na sterilisanom mestu kao što je bolnica ili klinika.

Ovaj proces usporava gubitak kose i pospešuje rast nove kose.