Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefon
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Orenda proizvodi za negu kose

Orenda Hair Care Products

Orenda proizvodi za negu kose su izuzetni za situacije kao što su gubitak kose ili slabi korenovi dlake.

Postoje 3 različita proizvoda za muškarce i4 različita proizvoda za žene.

Imajte u vidu da ovi proizvodi nisu korisni ako se ne koriste u kombinaciji.

Orenda šampon

Pomoću čudotvornog soka biljke Malus Domes, Orenda šampon momentalno deluje na koren dlake. 2008. godine, Orenda šampon je osvojio nagradu za „Najinovativniji proizvod” u Španiji. On pročišćava kosu pomoću spoljnih faktora i hrani koren dlake, pritom oživljavajući kosu i sprečavajući gubitak kose. Takođe, sprečava nastanak masne kože ispod kose.

Orenda serum

Orenda serum se može naneti na kožu glave odmah nakon šamponiranja. On hrani kožu glave. Trebalo bi ga nanositi blago masirajući kožu, kako bi serum dospeo do samog korena dlake kose. Kosa treba da odstojitako vlažna narednih 4 ili 5 sati. Tokom svakog tretmana, polovina doze je dovoljna.

Možete koristiti serum svaki 3. dan.

On deluje na kosu provitaminom B5, keratinom i biotinom, što dovodi do boljeg korena dlake i gušće kose.

Orenda biotinska tableta

Ova tableta sadržišipurak, ulje semenki grožđa, citrusni sok i urminu palmu.Kada telo ne može da primi određene vitamine i minerale, to utiče i na kosu. Kosa na koju utiču ovi nedostaci može početi da opada.

Orenda biotinske tablete rešavaju ovaj problem pomoću minerala i vitamina koje sadrže u svojoj formuli. One omogućavaju kosi da raste savršeno zdrava i jaka.

Ovo je još jedan dodatni proizvod iz serije Orenda proizvoda za kosu, a njegovi efekti se vide nakon mesec dana upotrebe. 1 tableta dnevno je dovoljna.

Orenda regenerator za kosu

Iako se uglavnom žene odlučuju da koriste regenerator za kosu, mogu da ga koriste i muškarci. Orenda regenerator za kosu bi trebalo da se koristi nakon pranja, polakim nanošenjem u vidu masiranja kože glave. Nakon nekoliko minuta od nanošenja, isprati kosu.