Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefon
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Nehirurško uklanjanje masnih naslaga – Kriolipoliza®

Non Surgical Fat Reduction – Cryolipolysis®Cooltech postupak zamrzavanja masnih naslaga je revolucionaran naučni postupak o kakvom ste maštali čitavog života, jedini postupak odobren od strane američke Uprave za hranu i lekove (FDA). Prostije rečeno, možete posmatrati Cooltech zamrzavanje masnih naslaga, takođe poznato i kao KRIOLIPOLIZA, kao jedinstven nehirurški tretman za uklanjanje masnih naslagakoji koristi određeno kontrolisano hlađenje kako bi se eliminisale masne naslage koje se zadržavaju u vašem telu i odolevaju svim vašim naporima u vidu intenzivnog plana dijete i redovnog vežbanja.

Ishod toga je da su rezultati Kriolipolize primetni i trajni, a ova strategija je dokazana i daje rezultate vremenom, čime vam garantuje da ćete izgledati sjajno iz svakog ugla.

U čemu se tačno sastoji ovaj postupak?

Non Surgical Fat Reduction
Cooltech zamrzavanje masnih naslaga je, kao što smo opisali iznad, nehirurška tehnika uklanjanja masnih naslaga, koja je nežna i efikasna. Ova tehnologija cilja ćelije masti koje se nalaze ispod kože, a sama kože ostaje netaknuta, tako da nema oštećenja na noj, a ipak uspevate da se otarasite masnih naslaga. Možete dobiti kvalitetan tretman koji će vas rešiti prekomernih masnih naslaga; mi vam možemo omogućiti kvalitetnu uslugu kada je u pitanju ovaj tretman. Potpuno smo opremljeni najsavremenijim mašinama i imamo stručnjake koji će pratiti vaš napredak za vreme tretmana i pomoći da se poboljša njegovo dejstvo, kako biste se rešili što veće količine tih tvrdoglavih masnih naslaga koje su se nastanile u vama.

Cooltech tehnologija zamrzavanja masnih naslaga, kao što ste verovatno već shvatili, je bezbedna i donosi veoma precizne rezultate kroz kontrolisano hlađenje koje predstavlja efektan način kristalizovanja masnih naslaga, što posle nekog vremena dovodi do odumiranja tih ćelija. Ovu tehniku zovemo hladno oblikovanje, jer čini da izgledate bolje, oblikujući vaše telo. BEZ ikakve operacije, recite da fizički privlačnijem telu, dok mi zamrzavamo i kasnije pomažemo da odbacite te neželjene masne naslage sa svog tela.

Ova tehnologija u suštini predstavlja neinvazivno hlađenje masnog tkiva kojim se podstiče lipoliza. Lipoliza je tehnički termin za razbijanje najvećeg neprijatelja vašeg dobrog izgleda, masnih ćelija. Možete koristiti ovu tehniku za smanjivanje telesne masti bez nanošenja štete drugim tkivima koje okružuju ove masne naslage. Postoje mnogobrojne prednosti ovog hladnog oblikovanja u odnosu na druge načine mršavljenja.

Cooltech postupak zamrzavanja masnih naslaga uz pomoć stručnjaka može biti bezbolna i brza, efikasna metoda pomoću koje se možete rešiti masnih naslaga zauvek. Pomožu kriolipolize, koja se korenito razlikuje od bilo koje druge neinvazivne ili minimalno invazivne metode, poštedećete sebe i svoje telo dosta bola i nevolja. Zakažite tretman kod nas već sada, i budite spremni da posvedočite o rezultatima kroz nekoliko nedelja!Svega nekoliko meseci nakon toga, vaše telo će početi da se prirodno oslobađa tih neželjenih masti. Nikad više nećete morati da se skrivate od ogledala, zaljubićete se u svoj novi izgled, izgled na kom ste toliko naporno radili kroz razne dijete i vežbe, a koji niste uspeli da postignete na taj način, obožavaćete taj svoj novi izgled!

Zagarantovani rezultati uz Cooltech zamrzavanje masnih naslaga, dovešće vas u formu, bez po muke, odmah. Ovo je sjajna tehnika, kako za muškarce tako i za žene, pomoću koje ćete se uveriti u čuotvornu tehnologiju Cooltech tehnike zamrzavanja masnih naslaga.