Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefon
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Počnite konsultaciju
Želite li da vas pozovemo?

  O Rotalife
  ROTALIFE pruža Usluge od 2000 godine
  ROTALIFE nudi usluge iz oblasti transplantacije kose i estetske hirurgije od 2000. godine. ROTALIFE nastavlja da svakodnevno pruža usluge svojim gostima iz svih krajeva sveta. Zbog našeg iskusnog tima i visokokvalitetne opreme, gosti iz 40 različitih zemalja su nam ukazali poverenje da vodimo računa o njihovoj kosi i njihovoj lepoti.
  O Rotalife
  Naše usluge

  Transplantacija kose, brade, obrva

  Transplantacija brade u Turskoj

  Transplantacija brade je proces trajnog obnavljanja izgubljenih dlaka brade.

  U većini slučajeva, hormonalni uzroci su na prvom mestu. Drugi razlozi mogu biti razne infekcije, kao što su gljivična oboljenja, ili gubitak dlake zbog stresa ili nezgode.

  Kao metoda transplantacije brade, naširoko se koristi FUE. Pomoću ove tehnike, područje transplantacije se unapred kanalizuje kako bi se usadile folikule dlake.

  Transplantacija brade u Turskoj

  Transplantacija kose u Turskoj

  Transplantacija kose je proces obnavljanja kose koja je izgubljena kao rezultat genetskih ili hormonalnih stanja, upotrebe droga ili nesreće. U toku ovog procesa, osnovni princip je obnavljanje kose, pri čemu se čuva njen prirodni i estetski izgled.

  Transplantacija kose je minimalno bolan estetski tretman bez rizika u poređenju sa drugim tretmanima. To je zbog toga što pri ovom procesu nema sečenja, a samim tim ne ostaje ni ožiljak. Pri transplantaciji kose, dlake, ili takozvani graftovi, se prikupljaju sa drugih delova tela, pre svega sa vrata ili grudi.

  Transplantacija kose u Turskoj

  Fue transplantacija kose u Turskoj

  FUE (ekstrakcija folikularne jedinice; eng.Folicular Unit Extraction) je najsavremenija metoda transplantacije kose. Ne ostavlja ožiljak i bezbolna je.

  Kod ove metode, najpre se određuje područje transplantacije. Za proces transplantacije, vade se dlake sa zadnje strane vrata i iza ušiju, pošto su dlake na ovim područjima daleko otpornije na opadanje kose.

  U procesu ekstrakcije, folikule dlake koje se nazivaju graftovi se izdvajaju pomoću motora od 0,7-0,9 mikrona. Ovi graftovi se kategorizuju i pobrojavaju nakon ekstrakcije. Zatim se čuvaju u posebnom rastvoru sve dok ne dođe do procesa transplantacije.

  Fue transplantacija kose u Turskoj

  DHI transplantacija kose (bez brijana)

  DHI je skraćenica za Direktno implantiranja kose. Ova metoda se ne razlikuje od FUE metode. Ovo je napredna metoda. Ona zahteva Choi pera za proces implementiranja.

  U DHI metodi transplantacije kose, koreni kose se ubiraju posebnom metodom. Ona ne zahteva zašivanje i zasecanje. Na ovaj način se sprečava formiranje rana u oblastima sa kojih se ubira.

  Specijalno pero je neophodno prilikom transplantiranja DHI metodom. Ovo pero se takođe naziva i “implanter”. Ova metoda obezbeđuje najbolje rešenje bez upotrebe skalpela.

  Image

  Sapphire transplantacija kose

  U poslednje vreme je došlo do napretka u tehnologiji koji se odražava i u oblasti transplantacije kose i utrla je put mnogim novim metodama tretmana gubitka kose.

  Procedure transplantacije koje su dramatično napredovale tokom godina se vrše na minimalno invazivne i bezbolne načine.

  Danas je jedna od najznačajnijih od ovih metoda Sapphire tehnika transplantacije kose. Ova tehnika je nazvana Sapphire FUE tehnologijom, pošto se FUE proces (Ekstrakcija jedinica korena) izvršava specijalnim skalpelima u potpunosti izrađenim od safira. Zbog jedinstvenih svojstava safira, koji se koristi na vrhovima ovih skalpela, skalpel ne gubi oštrinu tokom procesa i obezbeđuje odlične rezultate.

  Sapphire transplantacija kose

  Transplantacija kose ručnim ubadačem

  Ručni ubadač je originalni FUE instrument: kružni šuplji skalpel dijametra od 0.7 do 1 milimetra. Ovaj se instrument koristi za ubiranje kalema sa donatorske oblasti. Ovo je najefikasnija i najsofisticiranija tehnika ubiranja u FUE metodi.

  Lekar okreće ubadač napred-nazad između palca i kažiprsta, vršeći pritisak na donatorsku zonu. Kada je postignuta željena dubina, kalem se blago ekstrahuje pomoću pincete.

  Bolja kontrola i veća stopa preživljavanja kalemova Lekari mogu tokom procedure opipom utvrditi otpor tkiva i ugao pod kojim kalem stoji, pošto ručni alat obezbeđuje lekaru dobar fidbek od strane tkiva.

  Transplantacija kose ručnim ubadačem
  Rotalife razlika u transplantaciji kose

  Rotalife razlika u transplantaciji kose

  Bolnica i lekari

  Svi postupci i operacije se precizno izvode u bolnicama od strane iskusnih lekara JCI akreditacijom.

  Kontinuirane inovacije

  Zahvaljujući novim tehnikama transplantacije kose koje smo razvili, naši centri imaju značajnu reputaciju kako u Turskoj tako i širom sveta. Naš centar je usvojio princip kontinuiranih inovacija i postigao međunarodni uspeh pomoću novih metoda koje smo razvili u borbi protiv gubitka kose.

  Prednosti naše usluge
  • Maximum Graft Number transplantacija kose
  • Zagarantovani prirodni rezultati
  • Besplatna konsultacija
  • Prevoz
  • Odlični rezultati
  • Posebni proizvodi za negu kose
  • Međunarodni uspeh
  • Više...
  Transplantacija kose u Turskoj

  Transplantacija kose u Turskoj

  Turska je postala jedna od najpopularnijih zemalja na svetu kada je u pitanju transplantacija kose prethodnih godina. Glavni razlog za to je što su operacije transplantacije kose u našoj zemlju mnogo uspešnije nego u drugim evropskim i blisko-istočnim zemljama, doke je trajanje tretmana relativno kratko. Naši turski lekari nude veoma dobre uslove, naročito u pogledu vremena oporavka, tako da su ostavili svoje evropske kolege daleko iza. Prelepi turistički predeli Turske i niske cene transplantacije kose privlače mnogobrojne strance. Prema tome, transplantacija kose značajno doprinosi turizmu i ekonomiji u Turskoj.

  Turski lekari su nesumnjivo jedan od glavnih faktora uspešnih operacija transplantacije kose u Turskoj. Naši lekari tretiraju pacijente na najbolji mogući način, uz visoku stručnost i veoma niske cene. Zahvaljujući toj izuzetnoj stručnosti i sposobnosti naših lekara, naša zemlja je postala jedna od najprometnijih destinacija kada je u pitanju zdravstveni turizam.

  Svake godine, ROTALIFE je domaćin pacijentima iz svih krajeva sveta koji se odlučuju za transplantaciju kose, pri čemu obavljamo kompletan tretman u roku od najviše tri dana, nakon čega ih ispraćamo nazad u svoju zemlju. ROTALIFE pruža usluge transplantacije kose od 2000. godine i ima tri centra za transplantaciju kose sa sedištima u Istanbulu, Izmiru i Antaliji.

  Zašto se odlučiti transplantaciju kose u Turskoj?
  Neki video klipovi sa našeg Youtube kanala
  Blog

  Cene transplantacije brade u Turskoj
  Cene transplantacije brade u Turskoj

  Transplantacija brade se vrši presađivanjem korenja uzetih sa skalpa na područje brade gde nema ili ima nedovoljno dlaka. Ova se operacija može izvršiti na bradi, obrazu ili području zulufa, kao ...

  Painless Hair Transplantation
  Bezbolna transplanatcija kose

  Gubitak kose, koji predstavlja sve češću pojavu poslednjih godina, postao je noćna mora sredovečnim i starijim ljudima. Prema istraživanjima, sve je češća pojava da ljudi koji doživljavaju stres, težak rad ...

  Transplantacija kose u Istambulu
  Transplantacija kose u Istambulu

  Gubitak kose se može javiti zbog nedostatka gvožđa, neredovne ishrane, hormonalnih promena i genetske strukture. Zdrava osoba ima prosečan gubitak kose od 60 do 100 niti, i to se smatra ...