Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Rreth Nesh

ROTALIFE Has Been Providing<br/>
<span>Services Since 2000</span>

ROTALIFE Has Been Providing
Services Since 2000

ROTALIFE ka ofruar shërbime në fushën e transplantimit të flokëve dhe estetikës që nga viti 2000. ROTALIFE vazhdon të ofrojë shërbime për të ftuarit e saj nga e gjithë bota çdo ditë. Me një ekip me përvojë të madhe dhe pajisje të cilësisë më të lartë, të ftuarit tanë nga 40 vende të ndryshme na kanë besuar me flokët dhe bukurinë e tyre.

Përveç kësaj, në vitin 2014, si rezultat i hulumtimit dhe zhvillimit të kompanisë sonë, firma jonë publikoi një produkt revolucionar për kujdesin ndaj flokëve, të cilin e kemi quajtur Orenda Magic Power (Fuqia Magjike Orenda). Firma jonë arriti të lërë mbresa të pamohueshme në sektorin e kujdesit të flokëve, duke përfshirë promovimin e platformës sonë në panaire ndërkombëtare kozmetike.

Falë përvojës së saj, ROTALIFE njeh fare mirë krenarinë e ofrimit të shërbimeve në 3 qytete të ndryshme në Turqi, me degë në Stamboll, Izmir dhe Antalia.

Premtimi Ynë

  • Të besueshme dhe të ndershme,
  • Cilësi të lartë dhe përmirësim të vazhdueshëm,
  • Punë në grup, si një parim nxitës,
  • Të jemi një qendër që ofron shërbime efikase dhe me ndikim duke maksimizuar kënaqësinë e nivelit më të lartë për klientelën tonë

Siç shihet në