Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Aplikimi Orenda Bioteknike

Aplikimi Orenda Bioteknike

Çfarë është trajtimi Orenda Bioteknike?

Trajtimi orenda bioteknike është një metodë e veçantë e projektuar për njerëzit që vuajnë nga rëniet e shumta të flokëve.

Ky trajtim ka dy faza të ndryshme. Qëllimi kryesor është të gjallërojë flokët që të rriten sa më shpejt dhe më shëndetshëm ndërkohë që rivendos edhe pjesët e humbura të flokëve. Kjo mund të parandalojë rënien totale e flokëve para se ajo të nisë. Me këtë metodë, flokët tuaj mund të rriten shumë më fort dhe të shumtë. Me fjalë të thjeshta, ky trajtim zbatohet duke injektuar një serum në lëkurën nën qime dhe për këtë nevojiten rreth 8 seanca.

Zbulimi i trajtimit Orenda Bioteknike

Ky trajtim u shfaq për herë të parë në eksponë In-Cosmetics në Spanjë, fill pas zbulimit të teknikës së nxjerrjes botanike Malus Domestica.

Ky ekstrakt bimor ishte ekstrakti i parë i qelizave staminale dhe ndihmoi për të rivendosur qelizat e flokëve tek ata që vuajnë nga rënia e flokëve.

Çfarë është proçesi i trajtimit?

Gjatë këtij trajtimi, lëkura e flokëve ekspozohet ndaj një avulli ozonik për ta bërë gati për serumin. Pastaj, në lëkurë hapen mikro kanalet me ndihmën e gjilpërave të vogla. Serumi Orenda do të injektohet në këto mikro kanale dhe kështu përfundon proçesi. Në fund, ju do të mund të keni rrënja më të forta flokësh.

A ka ndonjë shqetësim gjatë trajtimit?

Pas avullit ozonik, mund të ketë një dhimbje fare të lehtë të shkaktuar nga mikro gjilpërat që kanalizojnë lëkurën nën flokë. Megjithatë, kjo dhimbje është shumë e lehtë. Veç kësaj, nuk ka dhimbje tjetër.

A ka ndonjë efekte anësore?

Për shkak se është një serum bimor, jo, nuk ka asnjë.

Kush mund ta përdorë këtë trajtimi?

Kushdo që vuan nga rënia e flokëve ose dobësimi i tyre mund t’i nënshtrohet këtij trajtimi. Është gjithashtu shumë e dobishme për kushte si alopecia.

Efektet e Rënies së flokëve

Ky trajtim mund t’ju ndihmojë të kini flokë shumë më të shëndetshëm dhe më të fortë falë një serumi të thjeshtë bimor.

Pas trajtimit, flokët tuaj do të jenë më të fortë dhe më të hollë.

Ky proçes gjithashtu duhet të kryhet nën kontrollin e një specialistit dhe në një vend të sterilizuar, siç është spitali ose klinika.

Ky proçes ngadalëson rënien e flokëve dhe ndihmon rritjen e flokëve të rinj.