Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Reduktimi Dhjamit Jo Kirurgjikal -Cryolipolysis®

Reduktimi Dhjamit Jo Kirurgjikal -Cryolipolysis®Proçedura e Ngrirjes së Dhjamit Cooltech është thjesht proçedura shkencore që keni dëshiruar gjatë tërë jetës suaj, e vetmja proçedurë e pastruar nga FDA. Me fjalë të thjeshta, mund të mendoni se Ngrirja e DhjamitCooltech e njohur edhe si CRYOLIPOLYSIS, është një nga trajtimet jo-kirurgjikale për reduktimin e dhjamitqë përdor një ftohje më të saktë të kontrolluar për të eliminuar dhjamin e trupit tuaj, duke iu rezistuar të gjitha përpjekjeve tuaja nga plani i një diete të fortë dhe tërë ato ushtrime rregullisht.

Rezultatet e këtij Cryolipolysis kanë qenë të dukshme dhe që zgjasin, pasi edhe pse funksionon me kalimin e kohës, strategjia ju garanton se do të dukeni bukur nga çdo kënd.
.

Cila është ekzatësisht proçedura?

Reduktimi Dhjamit Jo Kirurgjikal
Ngrirja e Dhjamit Cooltech siç e kemi përshkruar më sipër është një teknologji jo-kirurgjikale që redukton dhjamin e cila është e butë dhe efektive. Teknologjia tenton të shënjestrojë qelizat e dhjamit që gjenden nën lëkurë, pasi e lënë vetë lëkurën të paprekur në mënyrë që të mos ketë dëme, por ju jeni në gjendje të hiqni dhjamrat tuaj. Ju mund të merrni një trajtim cilësor për të shpëtuar nga dhjamrat e tepërt; ne jemi ofruesit më cilësorë të këtij trajtimi. Jemi të pajisur plotësisht me makineritë më të avancuara dhe ekspertë profesionistë për të monitoruar performancën tuaj përmes trajtimit dhe për t’ju ndihmuar në përmirësimin e efekteve, duke ju hequr shumë nga dhjamrat e ngurtë që banojnë brenda jush.Teknologjia e ngrirjes së dhjamrave Cooltech siç mund të keni kuptuar tashmë është e sigurtë dhe jep mjaft saktësisht një ftohje të kontrolluar që është në gjendje të kristalizojë dhjamrat dhe këto qeliza përfundimisht vdesin. Ne e quajmë atë skulpturë të ftohtë, sepse ju lë në një formë më të mirë, më të skalitur. Me absolutisht ASNJË kirurgji thojini po një pamjeje më tërheqëse për ju, pasi ju ngrojmë dhe më pas ju ndihmojmë të hiqni dhjamin e padëshiruar.

Kjo teknologji është në thelb ftohja jo invazive e indit dhjamor me të cilin nxisin lipolizën. Lipoliza është termi teknik për ndalimin e armikut më të keq të trupit tuaj, qelizat dhjamore. Mund ta përdorni këtë teknikë për të reduktuar dhjamin e trupit pa dëmtuar indet e tjera që këto dhjamra rrethojnë. Ka shumë përfitime që vijnë nga kjo skulpturë e ftohtë krahasuar me mënyrat e tjera të humbjes së peshës.

Falë ekspertëve, roçedura e Ngrirjes së Dhjamit Cooltech mund të jetë pa dhimbje dhe e shpejtë, një metodë efektive për të larguar një herë e mirë dhjamin tuaj. Duke përdorur Cryolipolysis, i cili në thelb ndryshon nga çdo mënyrë tjetër jo- ose minimalisht invaziv, i kurseni vetes dhe trupit tuaj shumë dhimbje dhe telashe. Prenotoni një takim te ne tani, dhe përgatituni të dëshmoni këto rezultate brenda disa javësh! Më pas, vetëm brenda pak muajve trupi juaj do të humbasë natyrishëm dhjamin e padëshiruar. Nuk do të keni më turp të dilni para pasqyrës, do të dashuroheni me format tuaja, atë formë për të cilën je munduar aq shumë me ushtrime dhe dieta, atë formë që nuk e arritët kurrë… thjesht do të dashuroheni me pamjen tuaj!

Rezultate të garantuara me Ngrirjen e Dhjamit Cooltech, do të vini në formë, dhe pa asnjë pikë problemi. Kjo funksionon si për meshkuj edhe për femra, ejani dhe përjetoni ndjesitë e mrekullisë të teknologjisë së Ngrirjes së Dhjamit Cooltech.