Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

MAKE-UPi përhershëm

MAKE-UPi përhershëm

Çfarë është Make-Upi përhershëm?

Make-Up i përhershëmështë proçesi i pigmentimit të fytyrës me ndihmën e një mikro gjilpëreqë përmban ngjyrat natyrore.

Ku mund të aplikohet?

Make-Up i përhershëmpërdoret kryesisht për qëllime kozmetike, por është përdorur edhe për të fshehur shenjate shkaktuara nga aksidentet në fytyrë.

Make-Upi përhershëm i Vetullës

Make-up i vetullave ose konturimi vetullave i përdorur për t’i dhënë vetullave formë dhe për t’i holluar. Në këtë metodë, sipërfaqet e holla në vetulla mbushen me ngjyra për të rezultuar në një vështrim më të ri dhe më të freskët. Pas konturit, vetullat mund të duken pak të errta dhe me kontrast, por pas disa ditësh, boja e freskët do të konsumohet dhe do të rikthehet në pamjen natyrale me sasinë e duhur të ngjyrës. Ky proçes nuk ka dhimbje.

Sa i përhershëm është make-upi përhershëm i vetullës?

Varet nga personi, por  mund të zgjasë gati 2 deri në 5 vite. Make-up i përhershëm nuk shkakton alergji ose efekte anësore.

Make-Upi përhershëm i Syrit

Para operacionit aktual do të simuloni pamjen tuaj me specialistin. Duke përdorur këtë metodë, çdo make-up i syrit mund të arrihet me make-up-in e përhershëm. Qëllimi është arritja e një vështrimi natyral me ngjyra natyrale.

A ka dhimbje gjatë operacionit?

Zona e fytyrës në të cilën ndodhen sytë është shumë e ndjeshme. Si rezultat, është e mundur të ndjehet fare pak dhimbje. Pas operacionit, zona do të jetë e kuqe dhe e ndjeshme, por kjo është vetëm e përkohshme dhe do të zhduket pas dy ditësh.

Make-Upi përhershëm i Buzës

Make-up ose konturimi buzës përdoret zakonisht për të ngjyrosur buzët, ose për t’i dhënë asaj një formë më të plotë. Ka dy arsye kryesore për këtë lloj make-up: për të holluar buzët për personat me buzë të trasha, ose për të trashur buzët për personat me buzë të holla. Gjithashtu, personat që nuk duan të përdorin vazhdimisht të kuq buzësh mund të zgjedhin të marrin një make-up të përhershëm.

Kush nuk mund të ketë make-up buze të përhershëm?

  • Personat nën moshën 18 vjeçare,
  • Personat me çrregullime mendore,
  • Personat me çarje të kapilarëve,
  • Personat që vuajnë nga ekzema, infeksioneve fungale,ose papilloma dhe sëmundje të tjera si këto.
  • Make-Up i përhershëm për kamuflim

Personat që kanë pësuar një aksident apo djegie mund të zgjedhin të marrin një make-up të përhershëm për të kamufluar shenjat.

  • Situata që lejojnë Make-Up për Kamufli
  • Personat që vuajnë nga sëmundje të njohur si Vitiligo,
  • Personat që vuajnë nga djegiet, prerje ose plagë tjetër
  • Personat që vuajnë nga rënie të shumta floku
  • Personat me shenja kirurgjikale apo të tjera