Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Zmadhimi dhe zvogëlimi i gjirit

Gjithnjë e një gruaje janë shpesh mjaft të rëndësishëm për të, si personalisht dhe estetikisht. Për mirë ose për keq, shumë nga vetëbesimi vjen nga madhësia, forma ose ndjenja e gjinjve, dhe për gratë ajo mund të jetë kuptimplotë që ta marrin këtë në duart e tyre dhe të përcaktojnë formën, madhësinë ose ndjenjën per veten e tyre. Në disa raste, një gji më i vogël mund të çojë në depresion ose ankth për shkak të presioneve sociale ose mungesës së vetëbesimit. Në rastin e një gjiri më të madh se "normali" mund të ketë pasoja serioze fizike, përfshirë dhimbjen e shpatullave dhe shpinës, dhimbje koke dhe një rrezik më të lartë të kancerit të gjirit.

Të gjitha këto probleme mund të zgjidhen përmes kirurgjisë kozmetike, pavarësisht nëse është zmadhim apo zvogëlim i gjirit. Gjatë zmadhimit ose zvogëlimit të gjinjve hiqen disa nga dhjamrat e gjendur aty, lëkura shtrëngohet dhe modelohet një pamje natyrale. Gjatë zmadhimit të gjirit ose operacioneve të zvogëlimit, shenja është minimizuar duke e bërë thuajse të pamundur të dalloni nëse ka pasur operacion apo jo. Këto operacione janë në dispozicion për këdo mbi moshën 18 vjeç.

Rezultatet më efikase dhe më të besueshme merren kur merren parasysh të gjitha pyetjet dhe kërkesat e pacientit. Sigurohuni që çdo kirurg që u jeni drejtuar t’ju bëjë pyetje të tilla dhe përgjigjuni në mënyrë të përshtatshme. Është një operacion me rrezik të ulët, por çdo operacion mbart rreziqet e tij. Ka komplikime shumë të rralla të përfshira në disa raste të vetme, zakonisht kur operacioni kryhet nga një praktikant joprofesional. Çdo vit ky operacion kryhet nga mijëra gra anembanë vendit.