Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Zbutje balli dhe fytyre

Zbutje balli dhe fytyre

Linjat në ballë dhe  fytyrë janë rrudhat më të dallueshme që zhvillohen teksa plakemi, dhe kanë ndikimin më të madh në pamjen tonë. Një jetë stresuese do t’i sillte më herët, ashtu si ekspozimi i tepërt në diell. Si njerëz, për fat të keq, përshtypjet e para mund të jenë të rëndësishme – dhe nëse keni linja të mprehta ose rrudha sysh në fytyrë, mund të jeni të zemëruar, të lodhur ose të stresuar gjatë gjithë kohës.

Nëse lëkura juaj është e butë dhe pa rrudha, njerëzit do t’ju shohin si më të arritshëm dhe si të keni një natyrë më të lehtë. Kjo do t’i lërë njerëzit me një përshtypje të fortë dhe më pozitive për ju. Ky rast është në të gjithë botën, dhe në të gjitha situatat, qoftë në biznes, intervistë pune, ose në një takim. Fytyra dhe rrudhat e saj (ose mungesa e saj) janë thelbësore për imazhin që i paraqitni botës. Mos e lejoni që imazhi juaj të jetë i keq!

Në mënyrë që të largohen linjat dhe rrudhat e padëshiruara, balli dhe lëkura e fytyrës duhet të shtrëngohen. Kjo mund të bëhet duke injektuar kimikate specifike në sasi të sakta në vendet e duhura në fytyrë. Kjo kryhet nga një mjek dhe një ekspert profesionist për të shmangur mundësinë e ndonjë komplikime.

Doza e injeksioneve që do t’ju nevojitet mund të ndryshojë në varësi të numrit të seancave që do të kryeni. Numri i seancave të nevojshme për zbutjen e fytyrës tuaj do të varet si nga nevojat tuaja fizike dhe personale ashtu edhe nga rekomandimi i mjekut. Mjeku juaj do të kryejë një sërë provash përpara se të bëjë këtë rekomandim, dhe prova do të japë informacionin në lidhje me stresin, të ushqyerit, shëndetin e lëkurës dhe shumë më tepër. Këto janë të gjitha faktorë shumë të rëndësishëm në lidhje me formimin e rrudhave, dhe secili prej tyre luan një rol në ndikimin e bukurisë suaj dhe moshës që ngjani. Pas kësaj proçedure, me siguri do të rrisni vetëbesimin tuaj dhe do të ndiheni më të lumtur me pamjen tuaj.