Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Kirurgji kozmetike e veshit

Veshët mund të jenë një pjesë veçanërisht e dukshme e fytyrës së një personi nëse kanë formë anormale ose janë të mëdhenj. Kjo është një pikë e zakonshme e talljeve mes fëmijëve dhe të rinjve. Talljet mbi formën ose pozicionimin e veshëve mund të kenë ndikim të përhershëm psikologjik te një person, dhe kështu kirurgjia kozmetike shpesh mund të sigurojë përmirësim jo vetëm të pamjes, por edhe shëndetit mendor dhe vetëbesimin e përfituesve të saj.

Struktura e veshit zakonisht është përfundimtare pas moshës 4 vjeçare. Kështu, dikush mbi moshën 4 vjeç mund ta kryejë këtë operacion. Në fakt është më e dobishme që operacioni të bëhet në moshën sa më të re, pasi forma e re e veshëve do të shëndërrohet në pamjen normale për pacientin – veshët e rinj bëjnë një ndryshim çuditërisht dramatik në pamjen e përgjithshme të një personi, më shumë se me hundët ose vetullat. Në një moshë të vogël, kirurgjia do të sigurojë gjithashtu që një fëmijë me veshë të mëdhenj nuk do të ngacmohet ose tallet për pamjen e tij.

Përveç përfitimeve psikologjike për fëmijët, rigjenerimi dhe pranimi nga organi i veshëve të rinj është shumë më i madh te të rinjtë. Kjo vjen për shkak se kërci në bazën e veshit është shumë më fleksibël dhe i lakueshëm te fëmijët sesa te të rriturit. Kjo mund ta bëjë kirurgjinë shumë më efektive.

Pas operacionit kozmetik në veshë, fëmijët mund t’i kthehen jetës normale brenda një dite, ndërsa të rriturit brenda dy deri në tre ditë. Proçedura kryhet nën anestetikë, dhe qepja kryhet përgjatë pjesës së pasme të veshit, sapo operacioni të përfundojë. Mjeku do të monitorojë pacientin më pas për një ose dy ditë për tu siguruar që nuk do të ketë komplikime apo probleme me rezultatin. Falë teknologjive më të fundit, kjo është tani një proçedurë tejet e lehtë dhe me rezultate të larta efikasiteti dhe mund të arrihet një pamje plotësisht e natyrshme për veshët.