Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Heqja e flokëve me lazer akulli

Heqja e flokëve me lazer akulli

Heqja e flokëve me lazer akulli është një teknologji relativisht e re. Është e mundur të kryeni çdo moment të vitit heqje flokësh me lazer akulli. Kjo ka qenë metoda kryesore e heqjes së flokëve që prej vitit 2014.

Çfarë është lazer akulli?

Teknologjia e lazer akullit është metoda më pak e dhimbshme dhe më e shpejtë nga të gjitha teknikat e heqjes së flokëve me lazer. Kjo ndikon direkt te rrënjët e flokëve falë një diode lazer prej 810 mm.

Në heqjen tradicionale të flokëve me lazer, rrënjët e flokëve digjen. Heqja e flokëve me lazer akulli përdor të njëjtat parime, por i ngrin rrënjët e flokëve pas djegies dhe për këtë arsye ofron një përvojë pa dhimbje.

A është e mundur në çdo lloj lëkurë?

Ngjyra ose tipi i lëkurës nuk ndikon në trajtimin me lazer akulli. Edhe lëkura e nxirë së fundmi mund t’i nënshtrohet. Mund të zbatohet për këdo, kurdo.

A ka dhimbje?

Jo. Falë efektit ngrirës, është krejtësisht pa dhimbje.

A është e mundur të aplikohet në fytyrë?

Po. Arsyeja kryesore që heqja e flokëve me lazer tradicional nuk funksionon siç duhet në fytyrë është se qimet janë shumë të holla dhe me ngjyra të lehta. Megjithatë, lazerët prej akulli janë më të saktë se lazerët tradicionalë; ndaj, ata mund të japin rezultate më të sakta edhe në qimet e holla të fytyrës.

Cili nuk mund të marrë këtë trajtim?

Gratë shtatzëna, pacientët me kancer dhe personat me ndjeshmëri të lartë nuk mund t’i nënshtrohen një heqje me lazer akulli. Specialistët do të kryejnë testet e nevojshme dhe do të përcaktojnë disponibilitetin e operacionit.

A ka një periudhë të veçantë për këtë operacion?

Duke qenë se kjo teknikë për heqjen e flokëve është krejtësisht pa dhimbje dhe e padëmshme, nuk ka asnjë efekt anësor. Kjo do të thotë që mund të kryeni heqjen e flokëve me lazer akulli kurdoherë, çdo sezon.

Cilat janë përfitimet e kësaj teknologjie?

Përfitimi më i madh i kësaj teknologjie është se nuk ka dhimbje dhe efekte anësore. Kjo metodë mund të aplikohet për këdo dhe është shumë e rehatshme. Kjo teknologji gjithashtu kursen kohë pasi mund të bëhet në 30 deri në 45 minuta për seancë. Mund të aplikohet në të katërt sezonet, edhe pas nxirjes nga dielli.

Pas heqjes së flokëve

Ndryshe nga heqja tradicionale e flokëve me lazer, depilimi me lazer akulli nuk kërkon trajtim të posaçëm pas operacionit. Mund të vazhdoni normalisht jetën tuaj të përditshme.