Mjekra është thelbësore për pamjen e burrave. Shumica e meshkujve e konsiderojnë mjekrën e tyre si aksesore për fytyrat e tyre. Ose, siç thonë të tjerët, mjekra është makeup-i i  meshkujve.

Disa njerëz mund të përballen me hollimin e mjekrës për shkak të disa sëmundjeve, faktorëve gjenetik ose aksidenteve. Në këto raste mund të shfaqen plagë ose hollim në fytyra. Këta faktorë mund t’ju bëjnë që të keni një pamje të jo te mire.

Të kesh probleme të tilla si hollimi i mjekrës ose të jesh pa mjekësi nuk janë rezultat i ndonjë problemi shëndetësor. Por ndonjëherë ju mund të shqetësoheni për pamjen tuaj dhe të ndiheni keq për shkak të kësaj. Në këtë rast, me një operacion transplantimi të vogël, mund të heqësh qafe këtë problem dhe të kesh pamjen karizmatike që çdo njeri meriton.

Transplanti i mjekrës nuk është as një kirurgji plastike, as një zbatim kimik. Ju mund ta konsideroni atë si një operacion që zgjat disa orë, në varësi të rrethanave tuaja. Këto operacione trajtohen në mënyrë të ngjashme me transplantimin e flokëve. Në fillim të procesit, operatori merr rrënjët e flokëve nga disa pjesë të trupit tuaj dhe shenon në sipërfaqen e mjekrës tuaj. Me këtë operacion çdo personi mund ti rritet mjekra. Pas zbatimit, mjekra juaj do të rritet natyrshëm brenda 4 deri në 8 muaj dhe do të merrni rezultatin brenda 10 muajve. Gjithashtu, pas operacionit, nuk do të duhet të keni ndonjë trajtim tjetër mjekësor nga ndonjë profesionist.

Me transplantimin mjekrës, do të keni mjekrën tuaj pa ndjerë ndonjë dhimbje gjatë procesit.

Për më tepër, pas operacionit, duhet të shmangni çdo kontakt me ujin brenda 48 orëve të ardhshme. Kur të kryhet procesi, mund të rruheni rregullisht pa asnjë hezitim.

Transplantimi i mjekrës në Turqi

Turqia ka qenë gjithmonë një nga vendet më turistike në mbarë Evropën. Me të gjitha bukuritë natyrore, trashëgiminë historike dhe kulturore, miliona turistë vizitojnë Turqinë çdo vit. Në ditët e sotme, miliona njerëz nga e gjithë Evropa dhe Lindja e Mesme vizitojnë Turqinë në mënyrë që të kenë abetuar transplantimin në Turqi. Sot, Turqia është një nga vendet më të njohura të transplantimit me politikat e kënaqësisë së konsumatorit të cilësisë së lartë dhe të biznesit të klasit të parë.

Çmimet e transplantimit të mjekrës

Çmimet e transplantimit të mjekrës kryesisht varen nga cilësia e shërbimit që doni të merrni, dhe operacioni që kërkon fytyra juaj. Nëse numri i rrënjëve të flokëve do të jetë i vogël, shuma që paguani do të jetë më pak. Pra, çmimet mund të ndryshojnë në lidhje me numrin e rrënjëve të flokëve.