Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Blog

Procesi i Transplantimit të Flokëve

Procesi i Transplantimit të Flokëve

Ka shumë hapa në operacionet e transplantimit të flokëve. Eshtë e dobishme të dini se çfarë të prisni para se të shkoni dhe të bëni një transplant flokësh. Ne do

Read More
Goditjet në Kokë pas Një Transplanti Flokësh

Goditjet në Kokë pas Një Transplanti Flokësh

Transplantimi i flokëve është një proces delikat. Kërkon mendimin dhe kujdesin tuaj dhe kirurgun si dhe personelin e klinikës që nga fillimi deri në fund. Por puna juaj vazhdon pas

Read More
Gjërat që Pacientët Duhet dhe nuk Duhet të Bëjnë pas një Transplantimi të Mjekrës

Gjërat që Pacientët Duhet dhe nuk Duhet të Bëjnë pas një Transplantimi të Mjekrës

Transplantimi i mjekrës është një operacion estetik që është bërë më i njohur në vitet e fundit. Procesi i tij është mjaft i ngjashëm me transplantimin e rregullt të flokëve,

Read More
Dallimi Midis Transplantit të Flokëve dhe Flokëve Artificial (Proteza)

Dallimi Midis Transplantit të Flokëve dhe Flokëve Artificial (Proteza)

Ekzistojnë disa metoda për të rikthyer flokët e humbur. Një nga metodat më të rëndësishme është transplantimi i flokëve. Sidoqoftë, shumica e njerëzve e ngatërrojnë transplantimin e flokëve me flokët

Read More
Rregullat për Flokë të Shëndetshëm

Rregullat për Flokë të Shëndetshëm

Flokët tanë janë një faktor i madh që ndikon në pamjen tonë. Problemet në flokët tuaj, siç janë humbja e flokëve dhe fundet e ndara mund të ndikojnë thellësisht në

Read More
Plani i Personalizuar i Dizajnit të Flokëve në Transplantimin e Flokëve

Plani i Personalizuar i Dizajnit të Flokëve në Transplantimin e Flokëve

Një transplant i flokëve është zgjidhja më efektive për problemin e tullacërisë. Të gjithë ata që kanë një transplant flokësh duan që flokët e tyre të jenë jo vetëm të

Read More
Alopecia Androgjenetike Mashkullore

Alopecia Androgjenetike Mashkullore

Alopecia androgjenetike mashkullore është një lloj i humbjes së flokëve që prek shumë njerëz. Fillon në pjesën e sipërme dhe të përparme të kokës. Nëse nuk merrni ndonjë hap për

Read More
Cili është shkaku i humbjes së tepërt të flokëve?

Cili është shkaku i humbjes së tepërt të flokëve?

Cdo person humbet rreth 50-100 fije floku në një ditë të vetme dhe kjo është shumë normale pasi fillesat e reja të flokëve do të zëvendësojnë ato të vjetrat. Por

Read More
Kushtet Shëndetësore Që Kandidatët Duhet Të Plotësojnë Gjatë Transplantit Të Flokëve

Kushtet Shëndetësore Që Kandidatët Duhet Të Plotësojnë Gjatë Transplantit Të Flokëve

Ka shumë faktorë që përcaktojnë aftësinë tuaj për një operacion të transplantimit të flokëve. Mosha juaj, përshtatshmëria e zonës së donatorit tuaj, shkalla e rrallimit dhe / ose lloji i

Read More
A Mund të Rregullohet një Transplant i Keq i Flokëve?

A Mund të Rregullohet një Transplant i Keq i Flokëve?

Transplantimi i flokëve është trajtimi i vetëm për humbjen gjenetike të flokëve. Shpesh jep rezultate të mrekullueshme që kënaqin pacientët. Sidoqoftë, transplantimi i flokëve ndonjëherë mund të shkojë tmerrësisht keq

Read More