Istanbul, Izmır
Antalya, Cyprus

Telefoni
+90 532 324 81 04

24/7
Free Support

Filloni konsultën tuaj
A do të dëshironit të të thërrisnim?

  Rreth Rotalife
  ROTALIFE ka siguruar shërbime
  Që nga viti 2000
  ROTALIFE ka ofruar shërbime në fushën e transplantimit të flokëve dhe estetikës që nga viti 2000. ROTALIFE vazhdon të ofrojë shërbime për të ftuarit e saj nga e gjithë bota çdo ditë. Me një ekip me përvojë të madhe dhe pajisje të cilësisë më të lartë, të ftuarit tanë nga 40 vende të ndryshme na kanë besuar me flokët dhe bukurinë e tyre.
  Rreth Rotalife
  Shërbimet tona

  Flokët, Mjekra, Vetullat Transplantimi

  Transplantimi i Mjekrës në Turqi

  Transplantim mjekrësështë një proçes që rivendos përgjithmonëqimet e mjekrës që nuk mbijnë më.

  Në shumicën e rasteve, shkaqet hormonale do të renditen në vendin e parë. Arsyet e tjera janë infeksione të ndryshme si sëmundjet fungale, ose humbja e qimeve nga stresi dhe aksidentet.

  Si një metodë e transplantimit të mjekrës më shumti përdoret FUE. Duke përdorur këtë teknikë, zona e transplantimit kanalizohet paraprakisht për të rrënjosur folikulat e qimeve.

  Transplantimi i Mjekrës në Turqi

  Transplanti i flokëve në Turqi

  Transplantimi i flokeve është një proces i rivendosjes së flokëve të humbura si pasojë e kushteve gjenetike ose hormonale, përdorimit të mjekimeve ose prej një aksidenti. Në këtë proçes, parimi themelor është rivendosja e flokëve duke ruajtur një pamje natyrale dhe estetike të flokëve.

  Transplantimi i flokëve është një trajtim estetik pa rrezik dhe shumë pak i dhimbshëm krahasuar me trajtimet e tjera. Kjo vjen për shkak se në këtë proçes nuk bëhet asnjë prerje, pra rrjedhimisht nuk ka shenja. Në transplantimin e flokëve ose me fjalë të tjera në transplante, flokët mblidhen nga pjesë të tjera të trupit tuaj, mundësisht nga mbrapa qafës ose nga gjoksi.

  Transplanti i flokëve në Turqi

  Transplantimi i Flokëve Fue në Turqi

  FUE (Nxjerrja e Njësisë Folikulare) është metoda më moderne e transplantimit të flokëve. Nuk lë shenja dhe nuk ndjeni dhimbje. Në këtë metodë, përcaktohet së pari zona e transplantimit. Për proçesin e transplantimit nxirren qime në pjesën e prapme të qafës dhe mbrapa veshëve, pasi qimet në këto zona janë shumë më rezistente ndaj rënies së flokëve.

  Në procesin e nxjerrjes, folikulat e flokut të quajtura transplante (grafte) janë nxjerrë me ndihmën e motorrëve 0.7-0,9 mikron. Këto janë kategorizuar dhe numëruar pas nxjerrjes. Ata do të ruhen në një tretësirë të posaçme deri sa të ndodhë proçesi i transplantimit.

  Transplantimi i Flokëve Fue në Turqi

  Mbjellja e flokëve DHI (e parruar)

  DHI është shkurtesa e implantit të drejtpërdrejtë të flokëve. Kjo metodë nuk ndryshon nga metoda FUE. Kjo është një metodë e avancuar. Kjo metodë kërkon stilolaps “Choi “ për procesin e zbatimit.

  Në metodën DHI rrënjët merren me një metodë të veçantë. Kjo është një metodë që nuk kërkon qepje dhe prerje. Në këtë mënyrë, formimi i plagës është parandaluar në zonën e marrjes së flokëve.

  Ajo çfarë nevojitet gjatë metodës së transplantimit të flokëve DHI është përdorimi i një stilolaps të veçantë. Ky stilolaps gjithashtu quhet “implanter”. Kjo metodë ofron zgjidhjen më të mirë pa përdorur bisturi.

  Image

  Mbjellja e flokëve Safir

  Në vitet e fundit, zhvillimet teknologjike janë reflektuar në fushën e transplantimit të flokëve dhe hapën rrugën për shumë metoda të reja në trajtimet e humbjes së flokëve.

  Procedurat e transplantimit të flokëve të cilat kanë treguar progres dramatik gjatë viteve, janë bërë të realizueshme me metoda minimale invazive dhe pa dhimbje.

  Sot, një nga metodat më të rëndësishme të këtyre metodave është Sphphire Hair Transplanttechnique. Kjo teknikë quhet si Sapphire FUE technology pasi proceset e nxjerrjes së njësive folikulare (FUE) kryhen me brisk të veçantë të prodhuara tërësisht nga safiri. Për shkak të veçorisë unike të safirit, e cila përdoret në majë të këtyre blades, tehu nuk humbet mprehtësinë e tij gjatë procesit dhe siguron rezultate të shkëlqyera.

  Mbjellja e flokëve Safir

  Transplantimi i Motorizuar dhe Manual i Flokëve

  Shpuesi manual është një instrument origjinal FUE: është një bisturi rrethore me një diametër prej 0,7 deri në 1,0 milimetra. Ky instrument përdoret për të marr graftet (pjesët e transplantuara) nga zona dhuruese ( pjesa e shënuar për të marr graftet). Kjo është teknika më efektive dhe e sofistikuar në metodën FUE.

  Mjeku rrotullon shpuesin poshtë e lart ndërmjet gishtit të madh dhe gishtit tregues, duke aplikuar presion në zonën e donatorëve. Sapo të arrihet thellësia e dëshiruar, graftet (pjesët e transplantuara) nxirren butësisht duke përdorur pincat.

  Transplantimi i Motorizuar dhe Manual i Flokëve
  Diferenca Rotalife në Transplantimin e Flokëve

  Diferenca Rotalife në Transplantimin e Flokëve

  Spitali dhe mjekët

  Të gjitha proçeset dhe operacionet janë kryer pikërisht nga spitale dhe mjekë me përvojë dhe me akreditimin e JCI.

  Risi të vazhdueshme

  Falë teknikave të reja të transplantimit të flokëve që kemi zhvilluar, qendrat tona kanë një reputacion të lartë në Turqi dhe në të gjithë botën. Qendra jonë ka adoptuar parimin e risive të vazhdueshme dhe ka arritur suksesin ndërkombëtar me metodat e reja që kemi zhvilluar kundër rënies së flokëve.

  Karakteristikat Kryesore të Shërbimit
  • Transplantin e Flokëve me Numrin Maksimal
  • Rezultate të Garantuara Natyrore
  • Konsultim Falas
  • Transporti
  • Rezultate të shkëlqyera
  • Konsultim falas
  • Suksesi Ndërkombëtar
  • Dhe me shume...
  Transplanti flokëve në Turqi

  Transplanti flokëve në Turqi

  Turqia ka qenë një nga vendet më të famshme në botë për transplantimin e flokëve këto vite. Arsyeja më e madhe për këtë është se operacionet e transplantit të flokëve në vendin tonë janë shumë më të suksesshme se në vendet evropiane dhe të Lindjes së Mesme dhe kohëzgjatja e trajtimit është relativisht e shkurtër. Mjekët tanë turq ofrojnë mundësi shumë të mira, veçanërisht në aspektin e kohës së rikuperimit, duke qenë shumë nivele larg kolegëve të tyre evropianë. Zonat e bukura turistike të Turqisë dhe çmimet e ulëta të transplantimit të flokëve joshin shumë të huaj. Ndaj transplanti i flokëve jep një kontribut të madh në turizmin dhe ekonominë turke.

  Mjekët turq janë padyshim një nga faktorët kryesorë të operacioneve të suksesshme të transplantimit të flokëve në Turqi. Mjekët tanë i trajtojnë pacientët në mënyrën më të mirë të mundshme me shkathtësinë e tyre të lartë dhe çmime shumë të ulëta. Falë kësaj shkathtësie dhe aftësie të lartë të mjekëve tanë, vendi ynë është bërë një nga qytetet më të ngarkuara në turizmin shëndetësor.

  Çdo vit, ROTALIFE pret pacientë për transplant flokësh nga e gjithë bota, duke përfunduar trajtimin e pacientëve brenda një maksimumi tri-ditor dhe dërgimin e tyre në mënyrë të sigurtë në vendet e tyre. ROTALIFE ka ofruar shërbimet e transplantit të flokëve që nga viti 2000 dhe ka tri qendra transplanti flokësh në Stamboll, Izmir dhe Antalia.

  Pse transplant floku në Turqi?
  Disa video nga kanali ynë Youtube
  Blog

  Procesi i Transplantimit të Flokëve
  Procesi i Transplantimit të Flokëve

  Ka shumë hapa në operacionet e transplantimit të flokëve. Eshtë e dobishme të dini se çfarë të prisni para se të shkoni dhe të bëni një transplant flokësh. Ne do ...

  Goditjet në Kokë pas Një Transplanti Flokësh
  Goditjet në Kokë pas Një Transplanti Flokësh

  Transplantimi i flokëve është një proces delikat. Kërkon mendimin dhe kujdesin tuaj dhe kirurgun si dhe personelin e klinikës që nga fillimi deri në fund. Por puna juaj vazhdon pas ...

  Gjërat që Pacientët Duhet dhe nuk Duhet të Bëjnë pas një Transplantimi të Mjekrës
  Gjërat që Pacientët Duhet dhe nuk Duhet të Bëjnë pas një Transplantimi të Mjekrës

  Transplantimi i mjekrës është një operacion estetik që është bërë më i njohur në vitet e fundit. Procesi i tij është mjaft i ngjashëm me transplantimin e rregullt të flokëve, ...