Varmat tulokset Laadukkaat hiustensiirrot

Edullisilla hinnoillamme uusimpien teknologioiden ansiosta; Teemme luonnollisia ja pysyviä hiustensiirtoja.

Täydellinen tulos parransiirrossa

Edullisilla hinnoillamme uusimpien teknologioiden ansiosta; teemme luonnollisia hiusten ja parran siirtoja.

Palvelut

Image 2

Sisältäen kaiken

Kuljetus, majoitus, tarvittavat lääkkeet ennen ja jälkeen, tulkkien tuki, erikoishiustenhoitotuotteet

Image 2

Asiantuntijatiimi

Ammattitaitoinen ja kokenut tiimi. Palvelemme sinua hiustensiirtoprosessissa 18 vuoden kokeneen tiimimme kanssa.

Image 2

Erinomaisia tuloksia

Korkealaatuisen hiustensiirtopalvelumme ansiosta saavutamme erinomaisia tuloksia. Lisäksi kaikki nämä ovat kustannustehokkaita.

Image 2

Taatut luonnolliset tulokset

Annamme takuutodistuksen, jonka mukaan saat hyvän ja luonnollisen lopputuloksen.

Image 2

Kansainvälinen menestys

Vuodesta 2000 lähtien olemme vastaanottaneet vieraita 40 eri maasta ja määrä on kasvussa.

Image 2

Ilmainen konsultointi

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille tai täyttää lomakkeen, lääkäritiimimme auttaa sinua mahdollisimman pian.

Rotalife on tarjonnut palveluita vuodesta 2000

ROTALIFE on tarjonnut palveluita hiustensiirron ja estetiikan alalla vuodesta 2000 lähtien. ROTALIFE palvelee edelleen vierailleen kaikkialta maailmasta päivittäin. Kokeneen tiimin ja laadukkaiden laitteiden avulla vieraita 40 eri maasta luottivat meihin heidän hiuksensa ja kauneutensa.

Lisäksi vuonna 2014 yrityksemme julkaisi oman tutkimus- ja kehitystyömme tuloksena vallankumouksellisen uuden hiustenhoito- ja tukituotteen, joka meillä on. Yrityksemme onnistui tekemään lähtemättömän vaikutuksen hiustenhoitoalalle muun muassa mainostamalla alustaamme kansainvälisillä kosmetiikkamessuilla.

Istutustekniikat

FUE-tekniikka

FUE-tekniikka

Ensin määritetään vastaanottava alue. Sitten karvatupet poistetaan yksitellen luovuttajavyöhykkeeltä (pään takaosa) 0,7-0,9 mikronin moottorin avulla ja sitten uutetut follikkelit säilytetään erikoisliuoksen sisällä, kunnes implantaatiovaihe alkaa. Kun poistovaihe on päättynyt, kirurgi tekee pieniä viiltoja vastaanottavalle alueelle. Viilto tehdään luonnollista karvankasvukulmaa kunnioittaen. Sitten uutetut karvatupet asetetaan yksitellen sisälle viiltoja varten. Kaikki toimenpiteet suoritetaan paikallispuudutuksessa ja potilaat eivät tunne kipua.

Safiiri

Safiiri

Maksimaalinen siirto, minimaalinen rupi ja nopeampi toipuminen Sapphire-tekniikalla… FUE-järjestelmässä leikkausprosessi on tärkein toimenpiteen onnistumisen kannalta. Leikkaukseen käytetyt SAPPHIRE-työkalut on suunniteltu avaamaan pienempiä mikrorakoja vastaanottajaalueella (eli korkeatiheyksistä implantointia), minimaalista rupeutta ja nopeaa palautumisprosessia. Antibakteeristen ominaisuuksiensa, täydellisen sileiden pintojen, jäykkyyden, terävyyden ja kestävyyden ansiosta SAPPHIRE-leikkaustyökalut minimoivat traumat ja kudosvauriot.

DHI-tekniikka

DHI-tekniikka

Saat mahdollisimman tiheät ja luonnollisen näköiset hiukset DHI-menetelmällä (Direct Hair Implant). Tämä on uusin ja mukavin saatavilla oleva menetelmä, jossa ei ole parranajoa, ei arpia ja minimaaliset vauriot, verenvuoto ja rupi. DHI (Direct Hair Implant) -menetelmässä luovutusalueelta otetut karvatuppi sijoitetaan implanttikyniin, jotka mahdollistavat samanaikaisen kanalisoinnin ja karvatupen istutuksen.

Manuaalinen rei'itys

Manuaalinen rei'itys

Mikromoottorimenetelmällä luovutusalueella ei enää tapahdu vaurioita tai turhaa oksastetta! Vaikka 10–15 %:n hävikkisiirteen ongelma esiintyy luovuttajan alueella mikromoottorimenetelmällä, manuaalinen lävistys purkaa siirteen tuhlaamatta siirrettä. Samaan aikaan luovuttajaalueelta otettujen siirteiden määrä on suurempi kuin mikromotorisella menetelmällä, mikä tarkoittaa, että poimimme suurimman mahdollisen määrän siirteitä, joissa kaikissa on minimaalinen verenvuoto. Vähemmän anestesiaa, vähemmän kipua, nopeampi toipuminen ja täydelliset tulokset – kaikki on mahdollista MANUAALINEN

Ennen / Jälkeen

Image 1 Image 2
Image 1 Image 2
Image 1 Image 2
Image 1 Image 2
Muita esimerkkejä

Videolar

Youtube