Sikre resultater Hårtransplantation af høj kvalitet

Med vores overkommelige pris takket være de nyeste teknologier; vi udfører naturlig og permanent hårtransplantation.

Perfekt resultat ved skægtransplantation

Med vores overkommelige pris takket være de nyeste teknologier; vi udfører naturlig hår- og skægtransplantation.

Tjenester

Image 2

Alt inklusiv

Transfer, overnatning, nødvendig medicin før og efter, tolkestøtte, særlige hårplejeprodukter

Image 2

Ekspertteam

Professionelt og erfarent team. Vi betjener dig i processen med hårtransplantation med vores 18 års erfarne team.

Image 2

Fremragende resultater

Som et resultat af vores højkvalitets hårtransplantationsservice opnår vi fremragende resultater. Desuden er alle disse omkostningseffektive.

Image 2

Naturlige garanterede resultater

Vi giver et garantibevis, der påstår, at du får et godt og naturligt resultat.

Image 2

International succes

Siden 2000 har vi taget imod vores gæster fra 40 forskellige lande, og antallet er stigende.

Image 2

Gratis konsultation

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os eller udfylde formularen, vores medicinske team vil hjælpe dig hurtigst muligt.

Rotalife har leveret tjenester siden 2000

ROTALIFE har ydet tjenester inden for hårtransplantation og æstetik siden år 2000. ROTALIFE fortsætter med at levere tjenester til sine gæster fra hele verden hver dag.Med et erfarent team og udstyr af høj kvalitet har gæster fra 40 forskellige lande stolede på os med deres hår og deres skønhed.

Derudover udgav vores firma i 2014, som et resultat af vores interne forskning og udvikling, et revolutionerende nyt hårpleje- og støtteprodukt, som vi har. Vores firma formåede at gøre et uudsletteligt indtryk på hårplejesektoren, herunder ved at promovere vores platform på internationale kosmetikmesser.

Planteteknikker

FUE teknik

FUE teknik

Først bestemmes modtagerområdet. Derefter ekstraheres hårsækkene en efter en fra donorzonen (baghovedet) ved hjælp af en 0,7-0,9 størrelse mikron motor og derefter bevares ekstraherede follikler inde i en speciel opløsning, indtil implantationsfasen starter. Når ekstraktionsfasen er afsluttet, laver kirurgen små snit på modtagerområdet. Snittet er skabt med respekt for hårets naturlige vækstvinkel. Derefter placeres de udtrukne hårsække en efter en inde i snit. Alle procedurer udføres under lokalbedøvelse, og patienterne føler ingen smerte.

Safir

Safir

Maksimal transplantation, minimal skurvning og hurtigere restitution med Sapphire Technique... I FUE-systemet er opskæringsprocessen mest afgørende for operationens succes. SAPPHIRE-værktøjer, der bruges til opskæring, er designet til at åbne mindre mikrospalter i modtagerområdet (hvilket betyder implantering med høj tæthed), minimal sårdannelse og en hurtig genopretningsproces. På grund af deres antibakterielle egenskaber, perfekt glatte overflader, stivhed, skarphed og holdbarhed minimerer SAPPHIRE skæreværktøjer traumer og vævsskader.

DHI teknik

DHI teknik

Få det mest tætte og naturlige hår som muligt med DHI-metoden (Direct Hair Implant). Dette er den nyeste og mest behagelige metode til rådighed, uden barbering, ingen ar og minimal skade, blødning og skorper. I DHI-metoden (Direct Hair Implant) placeres hårsække taget fra donorområdet i implanteringspenne, der tillader samtidig kanalisering og hårsækkeimplantation.

Manuel punch

Manuel punch

Med mikromotormetoden er der ikke mere skade eller spildt podning i donorområdet! Mens der opstår et problem med 10-15 % spild af graft i donorområdet med mikromotormetoden, ekstraherer manuel punch graften uden at spilde noget graft. I mellemtiden er antallet af transplantater ekstraheret fra donorområdet højere end den mikromotoriske metode, hvilket betyder, at vi ekstraherer det maksimale antal transplantater muligt, alt sammen med minimal blødning. Mindre bedøvelse, mindre smerte, hurtigere restitution og perfekte resultater – det er alt muligt med BRUGERVEJLEDNING

Før / Efter

Image 1 Image 2
Image 1 Image 2
Image 1 Image 2
Image 1 Image 2
Andre eksempler

Videolar

Youtube